business booster

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Neked ajánlott akkor, ha

 • alkalmazott vagy és szeretnél többet kihozni az életedből, mint a 8-16-ig robotolás,
 • ha belevágtál már kisebb vállalkozásokba, de nem igazán működik, Inkább szenvedés és kötöttség, mint szabadság,
 • ha elhiszed, hogy a mostani bevételeidnél Te sokkal többre vagy képes, sokkal nagyobb értéket tudsz adni,
 • ha utálod az átlagos életet és szeretnél kitörni,

akkor ez a mentorprogram és tananyagai Neked lettek kitalálva.

Az üzleti siker véleményem szerint a kitartáson és a beletett munkán múlik. Ha értéket tudsz adni másoknak, ha szolgálni tudsz másokat, akkor azzal pénzt keresel. Minél több értéket adsz, minél több embert tudsz szolgálni képességeiddel, tudásoddal, annál gazdagabb leszel.

Kérlek, hogy ne vedd meg a képzést, ha

 • nem értesz egyet a fent leírtakkal,
 • ha azt várod, hogy 6 hét után 10 millió/hó bevételed lesz,
 • ha szerinted az alkalmazotti lét a biztos, és a kockázatvállalás csak hülyéknek való,
 • ha abban az álomvilágban élsz, hogy megveszel egy oktatást, elolvasol egy könyvet és semmit nem kell tenned, de gazdag leszel.

Viszont ha hajlandó vagy kitartóan dolgozni, követni a tanácsaimat és az általam tanultakat, amiket nálam sokkal nagyobb emberektől tanultam, akkor hiszem, hogy Neked is menni fog. Ez egy térkép, amelyet csak követned kell és sikerülni fog. 

Igen, a kurzus végén kapni fogsz egy teljesítést igazoló oklevelet (egyelőre csak virtuális formában).

Ez jelképezi, hogy közénk tartozol és a Business Booster közösség tagja vagy. Később kiemelkedően sikeres vállalkozóként majd ránézel és eszedbe fog jutni, hogy megérte magadba fektetni.

A programhoz kizárólag akkor lehet csatlakozni, ha megnyitom a hozzáférést a Business Booster oldalon. A helyek száma limitált és az idő is, amíg benyújthatod jelentkezésedet. 

Könnyen előfordulhat, hogy még lenne 5-6 nap a jelentkezés lezárásáig, de betelnek a helyek és hamarabb lezárom, így érdemes minél hamarabb jelentkezni.

A mentorprogram egy intenzív 6 hetes tréning. A 7. héttől képesnek kell lenned arra, hogy az előző másfél hónap alatt tanultakból megállj a saját lábadon és bevételt termelj a bizniszedből, DE ez nem azt jelenti, hogy elengedünk.

A későbbiek során ha elakadnál, akkor is számíthatsz a segítségünkre (az enyémre, kollégáiméra és a csapattársaidéra).

Egy turnusba jelenleg maximum 20 tag jelentkezhet, így a helyek száma gyorsan be fog telni. Érdemes időben csatlakozni.

Azért ilyen kicsi a létszám, hog megfelelő mennyiségű figyelmet szentelhessek minden résztvevőre, valamint a weboldalakat is minél gyorsabban elkészítsük kollégáimmal minden résztvevőnek.

A turnusok között minimum 2 hónap el fog telni, de valószínűleg ennél jóval több.

Erre nincs jelenleg pontos ütemterv, hiszen attól függ, hogyan haladunk az adott csoporttal. Nekem fontosabb, hogy sikeresek legyetek, mint az, hogy 5-600 embert felvegyek és ne jusson kellő idő Rád.

Végzettségét tekintve közgazdász, a KKV szektorra és azon belül üzletfejlesztésre, marketingre specializálódott.

2016-óta vállalkozó, felépített már több, mint 100 weboldalt kivitelezőként, mai napig sikeresen üzemelteti webfejlesztő és infotermékekkel foglalkozó vállalkozásait (BGPRO, Broddy). A fő fókusza az elmúlt időben átkerült az online oktatásokra és a tagok mentorálására. Mindemellett tapasztalatait üzleti blogon és YouTube csatornáján osztja meg, webáruházakat épít, üzemeltet és meglévő ügyfeleinek, tanulóinak segít a legtöbbet kihozni online bizniszükből.

További 2 segítője van, akik a backoffice tevékenységet, illetve a weboldalak elkészítését végzik.

A kurzusban lesznek megadva közvetlen elérhetőségek az oktató(k)hoz, akik maximum 48 órán belül – de általában 30-40 percen belül – válaszolni fognak.

A mentorprogram egy intenzív 6 hetes tréning. A 7. héttől képesnek kell lenned arra, hogy az előző másfél hónap alatt tanultakból megállj a saját lábadon és bevételt termelj a bizniszedből, DE ez nem azt jelenti, hogy elengedünk.

A későbbiek során ha elakadnál, akkor is számíthatsz a segítségünkre (az enyémre, kollégáiméra és a csapattársaidéra).

Az anyagokhoz örökös hozzáférést kapsz.

Amíg az oldal létezik, Te, mint kedves tagunk biztosan minden leckét, videót, anyagot látni fogsz. 

Amennyiben új videók kerülnek fel, azokat Te díjmentesen letöltheted, minden frissítéshez és később felkerülő anyaghoz is hozzá fogsz férni.

A bővítményeket a Broddy weboldalak elkészítésével foglalkozó vállalkozás szolgáltatja. Azaz fogsz kapni egy weboldalt/webshopot, amelyet megtanítalak átalakítani. Az ebben használt bővítmények és sablonok mindaddig működni fognak, amíg nem telepíted őket újra vagy nem módosítasz valamit. A frissítési garancia 1 év. Eddig biztosan megkapod az új verziókat.

Egy év után sikeres vállalkozóként, fel se fog tűnni a költségvetésedben, ha egy bővítményért 10-20 dollárt ki kell fizetned.

A legtöbb tanuló már a kurzusok elején elakad a technikai problémák miatt, és hetekbe telik, amíg elkezdhetnek az igazán fontos anyagokkal foglalkozni. ITT NINCS ILYEN.

Mi, akik már több, mint 100 weboldalt készítettünk, rutinosan, gyorsan megcsinálunk, beállítunk Neked mindent, hogy jól kinéző, gyors és stabil oldalad legyen. Annyi a dolgod, hogy megvásárolj egy domaint és tárhelyet (amelyhez még kedvezményt is tudok biztosítani).

Ezt követően megadod a cPanel hozzáféréseket és mi feltelepítünk Neked egy WordPress alapú weboldalt az általad választott formában, prémium sablonokkal, prémium funkciókat tartalmazó, valamint biztonsági és gyorsításra alkalmas bővítményekkel, amelyek értéke több száz dollár.

Ennek a weboldal készítésnek az értéke 140-250 ezer Ft között van, amely Neked – mint a Business Booster résztvevőjének – semmibe nem kerül.

FONTOS: Amíg mi a weboldaladdal dolgozunk, Te nyugodtan haladhatsz a tréning anyagaival tovább, és mire elérsz az átalakításos leckékig, addigra át is adjuk az oldaladat.

PÉNZÜGYEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A Business Booster rendelkezik egy demo felülettel, amelyhez hozzáférést tudok Neked díjmentesen biztosítani. Kattints a menüben a START gombra és kövesd az ott leírtakat.

A teljes értékű anyagot kizárólag akkor tudod megvásárolni, amikor a jelentkezés nyitva van. Akkor is csak limitált ideig és kevés jelentkezőt tudunk fogadni.

Az aktuális árról a főoldalon a kurzus teljes leírásánál kaphatsz bővebb információt.

Az oldalon biztonságos felületen a bankkártyád segítsévével tudsz fizetni a legegyszerűbben, tranzakciós költségek nélkül.

A másik lehetőség a közvetlen banki átutalás, amelyet Magyarországról bankszámlánkra utalva, illetve külföldről IBAN szám segítségével is végrehajthatsz.

A kurzus magas ára miatt részletfizetési lehetőséget is biztosítok, hogy senki ne essen el a lehetőségtől és mindenki a pénztárcájához mérten a legjobb megoldást tudja választani.

Aktuális részletfizetési ajánlatokat a főoldalon a kurzus teljes leírásában találsz, amikor nyitva van a jelentkezés.

Részletfizetés bankkártyával: a megrendelés napjával megegyező napon a rendszer automatikusan megterheli a bankkártyádat, a teljes ár rendezéséig.

Részletfizetés átutalással: minden hónap elején kapsz egy díjbekérőt, amelynek segítégével rendezheted az adott részletet 15 napos határidővel.

Kedvezményt tudok a BGPRO oldal meglévő tanulóinak biztosítani, akik már egyszer megtiszteltek bizalmukkal és a kurzusaim közül vásároltak egyet vagy akár többet is. 

Természetesen igen, elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a megadott e-mail címedre küldünk a fizetést követően.

A számla a magyar jogszabályoknak teljes mértékben megfelel.

Papírformátumú számla igénylést felár ellenében tudjuk teljesíteni, postázni.

Igen, eddig sosem volt belőle probléma, egyszerűen elszámolható vállalkozásban költségként.

Igen, hiszen meggyőződésem, hogy az általam készített oktatás és mentorprogram valódi segítséget nyújtanak. 

A pénzvisszafizetési garanciáról kérlek a főoldalon a teljes leírásban érdeklődj.

A pénzvisszafizetési garancia akkor lép életbe, ha a tanuló/mentorált valamilyen okból kifolyólag becsapva érzi magát és minőségi problémái vannak a kurzussal, vagy nem fér hozzá a leírásban szereplő anyagokhoz. Ebben az esetben jelzi a [email protected] címen és 14 napon belül visszautalom a kifizetett teljes összeget.

A mentorprogram árán felül akár nulla forinttól is el lehet indulni, de ez nem javasolt. Legyen legalább 1-2 százezer forintod, hogy megfelelő “üzemanyagot” add az induló bizniszednek. Ezt főleg marketingre fogod elkölteni.

A kezdőtőke főleg a vállalkozás típusától függ. (Ha a tudásodat adod el, akkor jóval kevesebb tőke is elég, mintha fizikai terméket árulsz.)

Meg kell vásárolnod a domaint és tárhelyet (ha még nem rendelkezel vele) Ez kb 15-20 ezer Ft közötti összeg, mínusz a kedvezményünk.

A bizniszed elindítását akár nulla forintból, ajánlások útján vagy valamilyen gerillamarketing segítségével is elindíthatod, de a stabil, kiszámítható eredmény érdekében ajánlott min. 1-2 százezer Ft marketingbüdzsé.

 • A zárt felületen lévő tartalmak összértéke (videók, jegyzetek, PDF-ek) 225.000 Ft
 • A számodra elkészített weboldalunk értéke 140-250 ezer Ft között mozog, a választott típustól függően.
 • A prémium bővítmények és sablonok  értéke közel 250 ezer Ft.
 • A személyes segítségem 6 hétig 275.000 Ft

[1. érv] Ezt, a közel 1 millió forintnyi értéket Te ennek a töredékéért megkapod.

[2. érv] A mentorprogram után képes leszel arra, hogy a kurzus árát maximum 2 hónap alatt visszakeresd, hiszen értékes készségeket tanítok meg Neked, amelyekért nem kevés pénzt el lehet kérni ma a piacon. (Én is ezt csinálom, tehát konkrét számokat tudok Neked mondani, mi mennyit ér.)

Vállalkozónak általában kevésbé költséges lenni, mint alkalmazottnak.

A vállalkozás elindítása (egyéni vállakozó) díjmentes. Gazdasági társaság alapítása (Kft., Bt., Rt.) költségekkel jár és típustól függően alaptőkét is igényel.

Ajánlott egyéni vállalkozás indítása. Többféle adónemet választhatsz és első körben egy kamarai tagság (5 000 Ft/év), a könyvelőd díja (3-10e Ft/hónap) lesz a költséged. Az adókról és egyéb költségekről a tananyagban is lesz szó, de a könyvelőddel ajánlott majd konzultálni a vállalkozás alapításakor.

Természetesen igen, nagyon sokan csinálják így.

Nagyon kedvező így az adózás (hiszen a munkáltatód már kifizeti a nagyrészét) és egyszerű elindulni a vállalkozás útján. Később lehetsz majd főállású vállalkozó.

Még mindig vannak kérdéseid?

Az oktató válaszol

Vedd fel velem a kapcsolatot és szívesen válaszolok.
Írj ide: [email protected]

Kérj visszahívást

Töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan keresni fogunk.

Visszahívás kérése

Kapcsolat

 • Pl.: H-P 16:00 után
Close Menu
×